Zomer 2022: Het nieuwe seizoen staat voor de deur!

Het is 15 april en dat betekent dat de deuren van de camping vanaf vandaag weer open zijn! Dit jaar gaan wij ons vijfde seizoen draaien. Het is ongelofelijk snel gegaan. In deze eerste blogpost, op onze verse website, vertellen wij je meer over wat je deze zomer bij ons kunt verwachten.

Gezinsuitbreiding
Als eerste willen wij iemand aan je voorstellen. Dit seizoen is er namelijk een nieuw gezicht op de camping. Emilie, de vriendin van Walter, is bij ons ingetrokken. Ze is Française en werkte voorheen als docente Engels op een middelbare school. Na een paar maanden voor elkaar op en neer te hebben gereden tussen Le Clos Bouyssac en Emilie’s toenmalige woonplaats, Aveyron, besloten ze samen te gaan wonen. Wij zijn super blij voor ze en ook voor ons, want ze is een ontzettend fijne aanwinst voor ons gezin en de camping. Dit was nog niet alles. We hebben er nóg een nieuw gezinslid bij! Nova, de labrador pup van Walter en Emilie. Deze lieve pup gaan jullie van de zomer
ongetwijfeld knuffelen.

Les tentes Safari
Je hebt het waarschijnlijk al voorbij zien komen via Facebook en Instagram; de gloednieuwe Safaritenten. Toen wij de camping kochten hadden wij al de droom om de chalets te vervangen. Voordat we dat konden doen moesten er eerst andere urgente zaken worden aangepakt, zoals de bar en het grote sanitairgebouw. 

Na het afgelopen seizoen waren we er klaar voor. Het was tijd om accommodaties te gaan bouwen die beter passen bij ons en meer voldoen aan de vraag van onze gasten. We waren het al snel eens dat het Safaritenten moesten worden. Ze zijn stoer, stevig, passen mooi in de omgeving en combineren luxe met het échte kampeergevoel.

Rosalie verzamelde allerlei partijen die deze tenten leveren en de opties die daarbij komen kijken. Voor hoeveel personen gaan we tenten bouwen? Willen we er een binnen- of een buiten keuken in? Wel of geen bank? Ik zal jullie alle keuzes besparen, maar het waren er heel veel! Rutger en ik hebben in Nederland verschillende showrooms bezocht en gingen met een gigantische stapel folders, brochures en flyers naar huis. Uiteindelijk besloten we dat er twee tenten moesten komen, ieder met een eigen karakter!
In januari sloopten wij drie van de zeven chalets. Het was nog koud en donker, maar na zes dagen hadden we de chalets plat. Sommige materialen kunnen we nog hergebruiken, zoals keukenbladen, stoelen en tafels.
Op 2 februari werden de tenten met een enorme vrachtwagen gebracht.  Daarna zijn we, met helpende handen van familie en vrienden, begonnen met het bouwen van de vlonders. Het waterpas maken was een hele uitdaging!
Inmiddels zijn de tentdoeken gespannen en kamers gebouwd. Op dit moment wachten we op de laatste badkamermeubels. We gaan bijna beginnen met inrichten en zullen jullie via Facebook en Instagram op de hoogte houden. Nieuwsgierig geworden? Onderaan deze blogpost vind je de links naar onze kanalen.

Een nieuwe website
We moesten er een keer aan geloven, een verse website die de huidige sfeer van onze charme camping uitstraalt. Wat fijn is om te weten over het gebruik van de website; we maken voortaan onderscheid tussen wat er te doen is op de camping en wat er te doen is in de omgeving. Op de website vind je op de activiteitenpagina alles over faciliteiten, activiteiten en services die we aanbieden op de camping.
Jullie vragen ons vaak naar wat wij leuk vinden om te doen in de omgeving. Op deze blogpagina delen wij daarom onze persoonlijke tips met jullie! Denk aan de favoriete markten of stadjes van Rosalie, de leukste wandelingen volgens Walter en de plekken waar je volgens Rutger en mijzelf het beste kunt eten. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je alvast nadenken over welke plekken jij tijdens de vakantie wilt bezoeken.  De Lot vallei heeft zoveel moois te bieden! 
Wil je alle toffe plekjes direct bij de hand hebben tijdens jullie vakantie? Dat kan! Via de link naar onze “camping tips” in google maps heb je een overzicht van onze favoriete plekjes: https://goo.gl/maps/94kiZP3EzSLSbPvN7

De Koffiebar
Vorig seizoen lanceerden wij de koffiebar. Heerlijke koffie bij de warme croissantjes van de bakker uit het dorp. Wat wil je nog meer? Nou, een grotere koffiemachine dus! Iedereen was zo enthousiast dat wij nu al uit onze espressomachine gegroeid zijn. Deze zomer kunnen je daarom een uitbreiding van onze koffiebar verwachten. Hoe dat eruit komt te zien is nog even een verrassing! Via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte!

Het coronavirus
Na twee jaar mogen wij weer open op 15 april. We gaan weer een volledig seizoen draaien en daar zijn we écht heel blij mee. 
Wij houden de ontwikkeling rondom de maatregelen natuurlijk nog in de gaten. 
Doe jij dat ook? We adviseren onze gasten goed voorbereid op reis te gaan! Via de onderstaande link kun je alles lezen over het reisadvies en eventuele maatregelen: https://www.diplomatie.gouv.fr/en/coming-to-france/coming-to-france-your-covid-19-questions-answered/article/coming-to-france-your-covid-19-questions-answered?var_mode=calcul

Wij hopen dat wij je met deze blogpost een kijkje hebben gegeven achter de schermen en dat jullie, net zoals wij, uitkijken naar dit zomerseizoen!  Wil je meer van onze belevenissen en andere gasten volgen? Vind ons op Facebook en Instagram! https://www.facebook.com/groups/InfoCampingLeClosBouyssac/
https://www.instagram.com/leclosbouyssac/

Zonnige groetjes namens de familie Mijnheer!

1 réflexion sur “Zomer 2022: Het nieuwe seizoen staat voor de deur!”

  1. Judith Aldershof (en de rest)

    Wat ontzettend leuk om te lezen, nu al zoveel zin om voor de tweede keer langs te komen… en wat een leuke adresjes, naast alles wat er op en rond de camping te doen is, is er nog zoveel meer!
    We wensen jullie een hele goede mooie start van het seizoen en tot in de zomer! X

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrançais